3-izbový byt v Karlovej Vsi v pôvodnom stave 62, 89m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
62 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
159.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5422x zobrazená v zozname / 316x zobrazená detailne / 316x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-izbový byt v Karlovej Vsi o rozlohe 62,89m2. Bytový dom sa nachádza v príjemnej a tichej lokalite. Vstup do bytového domu je prostredníctvom čipov, k dispozícii sú 3 výťahy (2 osobné a 1 nákladný). K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne bytového domu. Byt je v pôvodnom stave, vyprataný a pripravený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. V jednej z miestností sa nachádzajú drevené parkety, ktoré si môže nový majiteľ dať zrenovovať. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, troch izieb (jedna izba priechodná), kuchyne, priechodnej kúpeľne (možnosť prerobiť na nepriechodnú), samostatného WC a francúzskeho okna v kuchyni.

Bytový dom je zateplený. Nachádza vo vyhľadávanej lokalite Karlovej Vsi s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta. V pešej vzdialenosti sú obchody, ZŠ, MŠ, pošta, banka, reštaurácie, MHD a všetky potrebné služby. V blízkej dostupnosti je aj možnosť trávenia času v prírode pre oddychové ale aj športové aktivity. Poloha bytu vhodná aj pre rodinu s deťmi, ktorá ocení aj blízkosť detského ihriska.

Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku62 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky