Moderný 4-izbový rodinný dom s terasou v krásnej lokalite Hamuliakovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Hamuliakovo
1
4
nie
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
330.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5409x zobrazená v zozname / 210x zobrazená detailne / 210x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj: Moderný 4-izbový rodinný dom s terasou v krásnej lokalite Hamuliakovo

Predstavujeme vám váš nový domov! Tento nádherný 4-izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v novej lokalite obce Hamuliakovo, okres Senec, je dokonalým miestom pre rodinu, ktorá hľadá komfortné a moderné bývanie v tichom prostredí s vynikajúcou dostupnosťou do Bratislavy, len 15 kilometrov juhovýchodne od hlavného mesta na brehu malebného Dunaja.

Dispozícia a vybavenie:


Tento samostatne stojaci rodinný dom ponúka úžitkovú plochu 115,65 m2, z toho obytná plocha predstavuje 103,65 m2 a zastrešená terasa má 12 m2. Dom je situovaný na priestrannom pozemku o výmere 603 m2, čo poskytuje dostatok priestoru na vonkajšie aktivity, záhradu alebo relaxáciu na čerstvom vzduchu. Okrem toho je k dispozícii aj pochôdzna povala s úložným priestorom 13,50 m2.

Práve prebieha kolaudácia.



Kvalitné stavebné materiály a moderné technológie:
Dom je postavený z kvalitných materiálov, vrátane pálených tehál Wienerberger pre obvodové murivo s hrúbkou 25 cm a vnútorných priečok s hrúbkou 11,5 cm. Tepelný komfort zabezpečuje vonkajšie zateplenie polystyrénom o hrúbke 18 cm a biela farebná fasádna omietka. Plastové okná značky GEALAN 9000 od firmy Plast Tech s.r.o. s izolačným 3-sklom ponúkajú výbornú tepelnú a zvukovú izoláciu. Dom je navyše vybavený elegantnou antracitovou škridlou a nerezovým komínom Schiedel.

Moderné kúrenie a vybavenie:


Pre váš maximálny komfort je v celom dome inštalované elektrické podlahové kúrenie Fenix + elektrický kotol na báze tepelného čerpadla ktoré je ovládané prostredníctvom dotykových termostatov.

Podlahy sú pokryté plávajúcimi podlahami, dlažbami a obkladmi. Dom sa predáva v štandardnom prevedení vrátane sanity, interiérových dverí a zárubní, s predprípravou na alarm a elektrické vonkajšie žalúzie. Dom však neobsahuje kuchynskú linku, čo vám poskytuje možnosť navrhnúť si kuchyňu podľa vlastných predstáv.

Výhodná lokalita:


Hamuliakovo je ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú pokoj a prírodu, ale nechcú sa vzdialiť od mestského života. Blízkosť Bratislavy zabezpečuje jednoduchú dostupnosť ku všetkým mestským výhodám.

Doprava:


Nová cesta R7 a D4, do Bratislavy 18 min. Cesta č.63 do Šamorína 6min, a do Senca trvá 30 min. Do obce jazdí MHD mesta Bratislava a autobusová doprava.

Cena: 330.000,-€



Nechajte sa očariť touto nehnuteľnosťou a vychutnajte si vysoký štandard bývania v nádhernom prostredí. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Váš nový domov na vás čaká!

Vieme pomôcť s financovaním.



KONTAKT:

Mgr. Janka Čepelová


– MOBIL:
– E-MAIL:

– WEB: www.stavinvestreality.sk



V CENE: komplet servis: právny servis, realitné služby, katastrálne konanie a zabezpečenie financovania

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Počet poschodí1
Počet izieb4
Statusaktívne
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Terénrovina
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky