Pekný 3 izbový byt s 2x lodžiou, Ľudovíta Fullu, BA IV. Dlhé Diely

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Dlhé diely
Ulica.: Ľudovíta Fullu
80 m²
8
1
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
186.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9488x zobrazená v zozname / 299x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

PREDAJ BYTU:


Ponúkame na predaj krásny 3 izbový byt s 2 lodžiami a nepriechodnými izbami. Byt je situovaný vo vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV. Karlova Ves, časť Dlhé Diely na ulici Ľudovíta Fullu. Nachádza sa na reálnom 1/8 poschodí zatepleného bytového domu. Celková podlahová plocha bytu je 80 m2, z toho má jedna lodžia cca 5m2, druhá 3 m2 a pivnica 2 m2. Plocha bytu je 70 m2. Parkovanie je možné priamo pri dome, bez parkovacej politiky, momentálne od decembra bude pri dome skolaudovaný parkovací dom.
Byt bez tiarch, kúpou voľný.

STAV BYTU:


Byt po staršej rekonštrukcii - plastové okná, plávajúca podlaha, bezpečnostné vchodové dvere, dlažba, kuchynská linka so spotrebičmi,
kúpeľňa s vaňou, toaleta, úložný priestor, bezpečnostné vchodové dvere. Orientácia bytu je na sever - juh - výborná vetrateľnosť. Časť bytu je orientovaná do dvora.

LOKALITA :


Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej a slušnej lokalite. V blízkosti domu sú taktiež obchody, služby, škola, škôlka, MHD, reštaurácie, kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí, Tesco, Terno, BILLA..

K CENE BUDE PRIPOČÍTANÁ PROVÍZIA V SUME 4000,-EUR ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha80 m²
Úžitková plocha80 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky