TOP cena obojstranného 3i na výbornom poschodí.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Hany Me 26
66 m²
holopriestor
áno
predaj - 3-izbový byt
174.990,- € Vrátane provízie RK, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

11350x zobrazená v zozname / 376x zobrazená detailne / 196x zobrazená detailne tento mesiac

BOND reality ponúka na predaj príjemný svetlý byt s loggiou, o výmere 66 m2, nachádzajúci sa na 5/6 posch. v bytovom dome na ulici Hany Meličkovej, v ktorom práve prebieha kompletná rekonštrukcia budovy (zateplenie, nová strecha, stúpačky, nový výťah a pod.)
Kompletne nepriechodný byt tvorí (viď situačný náčrt posledné foto): priestranná obývačka, spálňa, detská izba, sam. kuchyňa s jedálenským kútom a loggiou (2,5 m2), veľkorysá vstupná hala s úložným priestorom a pivnica (1,8 m).
Byt sa nachádza vo vypratanom stave, s novým murovaným jadrom a s predprípravou na kompletnú rekonštrukciu (v stave holobytu).

Cena: 174.990€ vrátane provízie a kvalitného právneho servisu RK

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha66 m²
Úžitková plocha66 m²
Stavholopriestor
Statusaktívne
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno

Vaše hodnotenie ponuky