Výnimočný 5-izbový bungalov, garáž, bazén, poz. 590 m2, Dunajská Lužná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
131.35 m²
590 m²
5
áno
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
399.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6467x zobrazená v zozname / 295x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj výnimočný nadštandardný 5-izbový rodinný dom s bazénom, garážou, krásnou veľkou terasou a príjemnou záhradkou v tichej a vyhľadávanej južnej časti obce Dunajská Lužná v lokalite so zástavbou samostatne stojacich rodinných domov v k.ú. Jánošíková s vynikajúcim napojením na rýchlostnú cestu R7. Do centra Bratislavy trvá cesta 20 minút, do mesta Šamorín 5 minút. Obec Dunajská Lužná disponuje vynikajúcou občianskou vybavenosťou.

Bungalov s úžitkovou plochou 131,5 m2 stojí na rovinatom pozemku o výmere 590 m2. Prislúcha k nemu veľká terasa (47,3 m2) s čiastočným podstrešením s posedením s východom z kuchyne, garáž (16,4 m2) a bazén vyhrievaný tepelným čerpadlom s prekrytím (6 x 3 m).

Priestranný interiér je moderne a vkusne zariadený pre maximálne pohodlie majiteľov. Je vynikajúco dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby s rolldor šatníkom s výstupmi do obývačky, spálne so vstavanou skriňou s východom na terasu, detskej izby a kúpeľne so sprchovacím kútom, WC a umývadlom. Cez veľkú obývačku spojenú s jedálenským sedením je vstup do kuchyne, kúpeľne s vaňou, WC a umývadlom, do technickej miestnosti s policovým regálom a priestorom pre práčku a sušičku, do pracovne/hosťovskej izby a do druhej detskej izby. Pracovňa disponuje priestrannou vstavanou skriňou a taktiež v detskej izbe sú dva rolldor šatníky.

Kuchyňa s ostrovčekom v populárnom provensálskom štýle je vybavená vstavanými spotrebičmi - sklo-keramická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnka a americká chladnička. V centrálne umiestnenej obývačke je klimatická jednotka. Samozrejmosťou je i alarm, exteriérové žalúzie, sieťky proti hmyzu, vstupná aj garážová brána na elektrický pohon, videovrátnik...

Rodinný dom bol skolaudovaný a uvedený do užívania v r. 2014. Ide o nízkoenergetický kvalitný montovaný dom s veľmi nízkymi mesačnými réžijnými nákladmi - do 150€ pre 4 člennú rodinu. (Technické parametre ochotne poskytnem na vyžiadanie.) Kúrenie (podlahové vodné) a ohrev TÚV zabezpečuje plynový kondenzačný kotol Baxi so 125l zásobnikom vody. K dispozícii sú všetky IS vrátane elektriny, plynu, obecnej vody, verejnej kanalizácie, optického internetu (Magio) a vŕtanej studne.

Záhrada s automatickou závlahou (zn. Hunter) je parkovo upravená a pekne udržiavaná s okrasnými rastlinami. Príjemné večerné podsvietenie na romantickej, viničom obrastenej podstrešenej terase dokonale vytvára čarovnú atmosféru počas teplých letných dní.

Obec Dunajská Lužná disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, nákupné centrum, zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, MHD detské ihriská, pohostinstvá, pizzérie, reštaurácie, mäsiarstvo, čepacia stanica, futbalové ihriská atď...) s výborným prístupom na rýchlostnú komunikáciu R7. Jazerá Košariská sú vzdialené 3 km a hrádza 1,3 km.

V prípade záujmu o bližšie informácie alebo obhliadku som Vám kedykoľvek k dispozícii.

Kontakt:


Petra Pilátová, ,


Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku590 m²
Zastavaná plocha159 m²
Úžitková plocha131.35 m²
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Garážáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené zMontované
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky