BA/Karlova Ves - 3 izb. byt na Púpavovej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Púpavová
66.2 m²
12
3
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
187.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

43443x zobrazená v zozname / 1523x zobrazená detailne / 210x zobrazená detailne tento mesiac

So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj svetlý 3 izbový byt v peknej zelenej časti Karlovej Vsi, na Púpavovej ulici, na 3/12 poschodí s J-V orientáciou a výhľadom do parku.
Byt má rozlohu 73,50 m2 z čoho 7,30 m2 je presklená loggia s východnou orientáciou.
V byte bola uskutočnená čiastočná rekonštrukcia, plastové okná (okrem okna v komore), dlažba v kuchyni, plávajúca podlaha a rekonštrukcia kúpeľne.

Dispozičné riešenie bytu


- vstupná chodba s možnosťou vytvorenia dostatočných úložných priestorov
- obývacia izbu s výstupom na loggiu
- kuchyňa s veľkou komorou, má tiež výstup na loggiu
- dve spálne
- kúpeľňu s vaňou a samostatná toaleta

Bytový dom prešiel rekonštrukciou - zateplenie bytového domu, rekonštrukcia balkónov a výmena dlažby, výmena výťahov. Obyvateľom bytového domu je dispozícii kočikáreň, fitness centrum a sauna.

Veľkým a príjemným bonusom je pokojná lokalita, zeleň v bezprostrednom okolí domu, blízkosť lesa, čo spolu s J-V orientáciou bytu poskytuje príjemné bývanie aj v teplých letných dňoch.
V blízkom okolí je výborná občianska vybavenosť – potraviny, reštaurácie, škola, škôlky, hneď v parku pri dome detské ihrisko a pešou chôdzou možnosť športového vyžitia či prechádzok s deťmi v parku SNP v Líščom údolí.
Budúci majitelia určite ocenia blízkosť MHD , bezproblémové spojenie do centra a okolitých častí mesta, dobré napojenie aj na diaľnicu D2 .

Cena bytu je 187 000,-€


V cene je zahrnuté:
Provízia realitnej kancelárie, právny servis - vypracovanie rezervačnej zmluvy a kúpnej zmluvy s návrhom na vklad, poplatok za vklad do katastra nehnuteľností a overenie podpisov u notára.
V prípade, že Vás táto ponuka oslovila, rada sa s Vami stretnem, prevediem nehnuteľnosťou a poskytnem detailnejšie informácie.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BRIX real

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha73.5 m²
Úžitková plocha66.2 m²
Poschodie3
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Výťaháno
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky